Nieuws januari

mail
Nieuwsbrief 18 november 2018
Hallo Bezoeker,

Aller eerst de beste wensen voor 2016. Wij hopen dat u in een goed begin heeft gehad. Voor het Hobbynieuws hebben we weer een aantal nieuwtjes.

Zentangle

Er zijn verschillende producten toegevoegd aan de winkel.
U heeft der misschien al van gehoord Zentagle. Hiermee gaat u met pennen kunt u eigen ontwerp maken. U kunt op verschillende manieren invullen hier aangeven, om een groot vlak in te vullen.
U kunt op een eenvoudige manier beginnen, en daarbij steeds moeilijker maken. Voor meer informatie zijn er bij ons in de web shop daar staan klein assortiment boeken op.
Of dit te doen met stempels, hier de vakjes op verschillende manieren in de vullen. Nu kun je dit ook met kleuren doen.
De diverse producten hiervan vind je terug in onze web shop.

                                                          


zentangle

Pergamano

 
U heeft er lang om moeten wachten.
Er is bekend geworden dat er op korte termijn nieuwe pergamano producten uitkomen. Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer precies.
Indien er meer duidelijkheid over komt dan hoort u dit natuurlijk van ons.
Net al altijd kunt u de producten ook weer voor bestellen en ontvangt u 10% korting op u nieuwe pergamano producten. Zodra dit mogelijk is zullen we dit laten weten.
Om u al een voorproef je laten zien hebben we wel al wat afbeelding voor u.

uitverkoop

In de map uitverkoop vind u diverse nieuwe producten. We proberen hier regelmatig een nieuwe artikelen bij te voegen. Kijk hier dus regelmatig in.

Marianne Design

In de map Marianne design vind u de nieuwe artikelen. Aan het begin van de elke maand kun je hierin nieuwe artikelen vinden.
--
www.hobbyschuurtje.nl | Contactmessage
--
Powered by AcyMailing